Muziek

Belpop Bonanza 2800

JAN DELVAUX & DJ BOBBY EWING

Belpop Bonanza, dat is de wereld van Jan Delvaux en Jimmy Dewit alias DJ Bobby Ewing . Twee olijke muziekfreaks met een specialisatie in Belgische popmuziek. Nu beginnen ze aan hun aller grootste avontuur: maatwerk. Belpop is overal. Elke gemeente groot en klein heeft een schat aan verhalen. En dus gaat Belpop Bonanza van nationaal naar lokaal. BelpopBonanza 2800 wordt een theatershow over de muzikale geschiedenis van Mechelen.

Is daar wel iets te vinden? In de stad van Beethoven , Belgian Asociality en Louis Neefs? En moet dat zo nodig uitgespit worden door buitenstaanders? Wel, wie weet wat er bovenkomt als je twee onbevangen ontdekkingsreizigers op pad stuurt…

De muzikale geschiedenis van Mechelen is groot en bijzonder. De hoogste tijd om die rijkdom in kaart te brengen. This is the sound of Mechelen!

 

Maar Belpop Bonanza 2800 is meer dan een zaalshow: doorheen ons seizoen presenteren we samen met Jan Delvaux en Jimmy Dewit verschillende activiteiten gaande van een quiz, een wandeling en luisteravonden. We houden je op de hoogte.

Vul hieronder een promotiecode in (vul een kortingscode pas in op de volgende pagina):

Wanneer & waar

Stadsschouwburg Mechelen
Laatste kaarten
vrijdag, 27 maart
20:15
Stadsschouwburg Mechelen
Tickets beschikbaar
zaterdag, 28 maart
20:15
Stadsschouwburg Mechelen
Voldoende tickets
zondag, 29 maart
16:00