Expo

Expo: Daan Gielis, Debby Huysmans & Goele De Bruyn

You won't get what you want | Daan Gielis

 In Happy Sad, een drie meter groot neonsculptuur van een huilende smiley, vallen geluk en verdriet samen. Bij wijze van eerbetoon aan de al te vertrouwde ervaring van een gefrustreerd verlangen loopt het water in You won’t get what you want van het plafond langs grote keramische tranen naar beneden in een reeks vergeetputten.

Flotsam | Debby Huysmans

Huysmans verzamelt en conserveert beelden waarin het verborgene zichtbaar wordt en vanuit die idee raakte ze gefascineerd door die artificiële ondergrondse wereld. Bij het fotograferen van verschillende elementen uit die wereld doken er enkele paradoxen op. Een grot, die bij uitstek authentiek en tijdloos is, bleek iets artificieels. Er dreigen kostbare artefacten in weg te kwijnen en haar donkerte was evenzogoed een spel van licht. Het geheel is een bevreemdende wereld, een poging tot conservatie, het onzichtbare zichtbaar maken en omgekeerd, het perfectioneren van de imperfectie.


Soft Fire | Goele De Bruyn

Het oeuvre van Goele De Bruyn (°1963) is zowel vormelijk als inhoudelijk zeer uiteenlopend. Hoewel ze opgeleid is in de schilderkunst, maakt ze installaties en sculpturale werken met een grote diversiteit aan dagelijkse, vertrouwde materialen. Haar werk is conceptueel maar gaat erg uit van het tactiele: het materiaal is de sleutel tot het maken van associaties en het vinden van betekenissen.
Vul hieronder een promotiecode in (vul een kortingscode pas in op de volgende pagina):

Wanneer & waar

De Garage
Voldoende tickets
donderdag, 14 november
13:00
De Garage
Voldoende tickets
vrijdag, 15 november
13:00
De Garage
Voldoende tickets
zaterdag, 16 november
13:00
De Garage
Voldoende tickets
zondag, 17 november
13:00