Muziek

Q-Some Big Band - Dreamin'

Als je je gedachten de vrije loop laat, krijg je een brede kijk op water mogelijk is met een big band. Originele composities ontkiemen en er ontstaat een nieuwe generatie componisten die samen met de top van de nieuwste generatie Belgische jazzmusici hun licht laten schijnen op de toekomst van de bigbandmuziek, in haar absolute essentie, als in een gemeenschappelijke droom.

Dreamin' is het debuutalbum van Q-Some Big Band met origineel werk uit eigen rangen: Manten Van Gils, Gabrieledi Franco, Robbe Willems en Pierre-Antoine Savoyat; de Q-Some Composer Hub.

Q-Some Big Band is een hedendaags jazzorkest bestaande uit jonge, getalenteerde muzikanten. Vanuit de Q-Some Composer Hub verkennen ze de klank-en kleurrijkdom die een moderne bigband te bieden heeft. Met hun steeds verfrissende arrangementen, vernieuwende programma's en onverwachte muzikale samenwerkingen gaat dit orkest over de grenzen heen, waarbij de passie voor het vak, de warmte binnen de band en vooral de grotere dromen duidelijk hoorbaar zijn.

Vul hieronder een promotiecode in (vul een kortingscode pas in op de volgende pagina):

Wanneer & waar

CCM Auditorium
Tickets beschikbaar
zaterdag, 14 maart
20:15