Tickets

< You can use this space to display general messages (caption ID 3354) >
Vorige Maand Volgende Maand
             
             
             
             
             
             
             
Playlist 2019 - Marcel Vanthilt

Dé muziek van het jaar in een humor-kritischoverzicht. Vanthilt heeft alles beluisterd en fileert de snert van het goud.Kristisch en genadeloos, ja. Maar ook devoot aanbiddend als fan.

24-1-2020 20:00
Ongekende evidenties - Rode boom

Het woord'toeval' kan zoveel verschillende betekenissen hebben dat die elkaar opheffenen er enkel een lege ruimte overblijft. Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en FredericaDel Nero proberen in 'Ongekende Evidenties' het 'toeval' uit te dagen om eenglimp van zijn bestaan te vangen. Het publiek komt terecht in een cross-overvan theater, muziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magischeervaringen. 

15-2-2020 20:00
Moes - Casier & Dies

Moes is een poëtische voorstelling vol fantasie voor 1,5 tot 5 jarigen. De grote bewegingen en de verrassende geluiden spreken de kleintjes aan, terwijl het verhaal de oudere kinderen meevoert.

Een fijne voorstelling die ontroert in zijn eenvoud en verrast met zijn finesses.

23-2-2020
Double bill - Passerelle
DanscompagniePasserelle biedt al sinds haar ontstaan de mogelijkheid aan jongeamateurdansers en jonge, beloftevolle choreografen, om via een artistiektraject een korte danscreatie te maken. In Zedelgem krijgt u twee zo’n creatieste zien, een Double Bill.
14-3-2020 20:00
Liefde voor Piaf - Toujours aimer

Cirkelend rond het geaccidenteerd liefdesparcours van Piafboksten Rein De Vos (accordeon) en Leen Heylen (zang) een muzikale vertelling in elkaar, die evensnel een lach als een traan met zich meebrengt. Bekende en verrassende nummersvan Piaf passeren de revue, doorspekt met meeslepende anekdotes.

26-3-2020 14:00
Cartes Postales - Isolde

Isolde Lasoen componeerde en realiseerde tussen al haar andere muzikalebezigheden (o.a. DAAN) door haar langverwachte solo album als vervolg op haarproject met ‘les Bens’.

 

Het debuutalbum Cartes Postalesverscheen eind oktober 2017. Met haar zoetgevooisde stem en liefde voor rijke orkestratie doet Isoldeje wegdromen naar zwoele Zuid-Franse avonden.

 

24-4-2020 20:00
Toch bedankt - Begijn Le Bleu

De wereld redden kan hij niet,daarom begint Begijn met zichzelf.

Hij brengt herkenbare huis-, tuin-en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan entoch dankbaar zijn: grappig en relativerend.

15-5-2020 20:00